fbpx
1[1]

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie of voetreflex therapie is een natuurlijke geneeswijze, die al duizenden jaren oud is. Voetreflexologie gaat er van uit dat op handen en voeten zones liggen, die corresponderen met alle organen, klieren, spieren…

Lees verder…

 

Kijk mee in de praktijk

Deze video geeft een goed beeld weer van hoe een voetreflex massage gegeven wordt.
Het behandelen van de reflexpunten is een belangrijk onderdeel van de massage, maar combineer ik altijd met ontspannende grepen en Chinese massage-technieken die een intens ontspannend effect hebben op het lichaam en het zenuwstelsel. 

De behandelingen

In mijn praktijk geef ik therapeutische voetreflex behandelingen, maar je kunt er ook gewoon terecht voor heerlijk ontspannende voet- en lichaamsmassages. Alle behandelingen en massages werken diep in op het zenuwstelsel…

Lees verder…

8

Tarieven

Hieronder vindt u de de lijst met de diverse behandelingen en tarieven. Behandelingen waarin voetreflextherapie wordt toegepast, worden mogelijk (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De behandelingen vallen onder ‘reflexzonetherapie’…

Lees verder…

3

Wie ben ik?

Mijn naam is Heleen Zwanenburg, en ik heb sinds 2017 een praktijk in Chinese voetreflexologie & massage.
Ik woon in Gouda, met mijn twee kinderen waar ik samen met mijn ex-partner de zorg over deel. Het in relatie zijn met mezelf en anderen, in liefde of vriendschap…

Lees verder…

Contact

Thorbeckelaan 2
2805 CA, Gouda
heleen@taovandezwaan.nl
06-51652052
 www.facebook.com/taovandezwaan/

Lees verder…