Long Covid traject

Wat is Long Covid?

Long Covid (of ook wel Chronisch Covid Syndroom) is een verzameling van symptomen die bij tien tot twintig procent van de COVID-19 patiënten langer dan een maand en bij iets meer dan twee procent langer dan drie maanden aanhouden.
Deze klachten zijn onder andere vermoeidheid, reuk- en/of smaakverlies, cognitieve verstoringen zoals een slecht geheugen en warrigheid, spierpijn, kortademigheid, koorts en hoofdpijn. 

In mijn praktijk bekijk ik deze klachten vanuit de invalshoeken van de reguliere geneeskunde, de natuurgeneeskunde én de traditionele Chinese geneeskunde. Voorafgaand aan de eerste behandeling krijg je een vragenlijst toegestuurd, waarmee ik jou specifieke klachten in kaart breng. Een behandeltraject stel ik op maat samen, waarbij ik ook rekening houd met je energieniveau op de dag zelf. 

Een behandeltraject kan jou bijstaan zolang als nodig, maar vaak zijn er in ieder geval 4 tot 6 behandelingen nodig om het lichaam op weg te helpen in het herstel. 
Naast een behandeltraject krijg je van mij wat acupunctuurpunten uitgelegd die je dan thuis zelf ook kan gaan masseren. Zo werken we samen aan het versterken en hervinden van je energie, vitaliteit en gezondheid.

Wil je een traject in? Maak dan een afspraak via de button hierboven. Kies bij behandelingen voor ‘intake & voetreflex behandeling’ en vul bij ‘opmerkingen’ in dat het om het Long Covid traject gaat. Je krijgt dan van mij de vragenlijst toegestuurd, en kunt zelf een moment kiezen die je goed uitkomt.