Tarieven

De prijslijst hiernaast toont de tarieven per 1 november 2023.

Als je bij mij een consult boekt, mag je vertrouwen op mijn deskundigheid en mijn volledige aandacht. Inbegrepen bij alle behandelingen is een voetenbad vooraf, zodat je eerst even kunt ‘landen’ en de tijd krijgt om tot rust te komen.
Houd rekening met een half uur bovenop de aangegeven tijd, wanneer je nog andere dingen gepland hebt naderhand, zodat je niet hoeft te haasten en ontspannen de behandeling kunt ervaren.
Ik stuur je naderhand per mail een factuur met daarin een betaallink.

Kom je voor de eerste keer? Dan plannen we een ‘intake & voetreflexbehandeling’ in, zodat we wat meer tijd hebben om je klachten of wensen in kaart te brengen. Hierbij hoort het vooraf invullen van een digitale vragenlijst. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan hoor ik dit graag.

Een groot deel van de behandelingen worden (deels) door aanvullende verzekeringen vergoed die
reflexzone therapie in het pakket hebben (dit valt onder alternatieve geneeswijzen).

Je kunt geen aanspraak maken op vergoeding uit je zorgverzekering op basis van informatie die je van mij hebt gekregen, de informatie van je zorgverzekeraar is leidend. Vraag het dus altijd even na bij de zorgverzekeraar zelf. 

Mocht het wegens financiële omstandigheden lastig zijn voor je om een behandeling te betalen, kun je me altijd mailen. Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is. 

Ik ben op HBO niveau opgeleid tot Chinees voetreflex therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging LVNT en de overkoepelende organisatie RBCZ. Hiermee verplicht ik mezelf om jaarlijks bijscholingen te volgen en mijn kennis te verdiepen. Ook ben ik aangesloten bij de geschillencommissie SCAG. Mocht er sprake zijn van een geschil en komen we er samen niet uit, dan kunt u contact met ze opnemen. 

Lidnummer LVNT: 19.043
Registratienummer RBCZ: 200770R